Wasservice

Contacteer ons

Wasservice

Niets is vervelender dan vuile dekens bedekt met een extra laagje vacht. Bij ons kunt u echter rekenen op een grondige reiniging van uw dekens in onze ruime wasmachine, waarbij we gebruik maken van geschikte temperaturen en wasmiddelen. Wat ons onderscheidt, is dat we uw deken niet machinaal drogen, maar laten drogen op kamertemperatuur. Dit zorgt ervoor dat uw deken zijn vorm behoudt en het materiaal niet wordt aangetast.

Fris resultaat

Zodra de deken volledig droog is, gaan we een stap verder door zorgvuldig achtergebleven haren te verwijderen, zodat u versteld zal staan van het frisse resultaat. Voor extra bescherming bieden we ook de mogelijkheid om uw deken te behandelen met het waterafstotende product van Bucas.

Alle accessiores

Niet alleen dekens, maar ook onderleggers, bandages en andere equine accessoires worden bij ons op een professionele en geschikte manier gewassen, waardoor uw paard altijd kan genieten van een schone en comfortabele uitrusting.

Geef uw paardendekens en accessoires de zorg die ze verdienen en vertrouw op onze professionele wasservice voor een grondige reiniging en verfrissend resultaat. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken!

Het Klein Heidehof

Prijslijst wasservice

Deken
€ 12,50
Waterafstotend maken
+€ 5,00
Onderlegger
€ 2,00
Set bandages (4 stuks):
€ 2,00
Andere items
op aanvraag