Uw gepassioneerde hoefsmid

Contacteer ons

Hoefsmid Vlaams-Brabant, Waals-Brabant, Zuid-Antwerpen en verder

Ontmoet Jan, uw gepassioneerde hoefsmid bij Het Klein Heidehof. Het gezegde luidt niet voor niets: "No hoof, no horse." De gezondheid en fitheid van uw paard zijn onlosmakelijk verbonden met de conditie van de hoeven. Jan, gediplomeerd aan de hoefsmederijschool te Anderlecht, is gespecialiseerd in het bekappen en beslaan van paarden en pony's. Zijn expertise strekt zich uit over regio Vlaams-Brabant, Waals-Brabant, Zuid-Antwerpen en andere gebieden op aanvraag.

Bekappen en beslaan van paarden en pony's

Jan's aanpak begint met een grondige observatie van de beweging en beenstand van uw paard of pony, wat essentieel is voor een nauwkeurig beslag op maat. Na het bekappen kiest Jan zorgvuldig het juiste ijzer, aangepast aan de discipline en situatie van uw dier. Zijn werkwijze kenmerkt zich door geduld en rust, waardoor uw paard of pony zich op zijn gemak voelt. 

Gediplomeerd en ervaren

Jan is een gediplomeerd hoefsmid met een passie voor zijn vak. Zijn ervaring en toewijding garanderen een professionele behandeling voor uw viervoetige metgezel. 

Tarieven (op aanvraag)

Bij Het Klein Heidehof hanteren we transparante tarieven voor onze hoefsmiddiensten. Neem contact met ons op voor specifieke prijsinformatie betreffende: 

  • Bekappen
  • Beslag vooraan en vierkant
  • Orthopedisch beslag in samenspraak met uw dierenarts
  • Zooltjes (Leder, gel,...)
  • Widiapunten, Vijsgaten, Eggbar,...

Gun uw paard of pony de beste zorg voor zijn hoeven. Maak direct een afspraak via e-mail of bel Jan (Hoefsmid). Ontdek de expertise en toewijding die Het Klein Heidehof biedt voor de gezondheid van uw paard. No hoof, no horse, maar met Jan als uw hoefsmid, staat uw paard op stevige grond. 

Het Klein Heidehof