Uw vertrouwde paardenpension

Contacteer ons

Privé-pension

Welkom bij het Klein Heidehof, waar we beschikken over 12 goed verzorgde stallen. U kunt uw paard bij ons stallen voor het hele jaar of voor een kortere periode, afhankelijk van uw behoeften.

De beste omgeving

Bij ons staat uw paard op tarwestro van eigen teelt, een natuurlijke en comfortabele ondergrond die bijdraagt aan het welzijn van uw paard. Voor degenen die de voorkeur geven aan een alternatief, bieden we tegen een meerprijs ook eerste keus houtkrullen aan. Deze optie kan voordelig zijn voor paarden met specifieke allergieën of voorkeuren. De stallen worden om de 2 à 3 dagen zorgvuldig uitgemest.

Gebalanceerde voeding 

Wat betreft de voeding, uw paard krijgt onbeperkt toegang tot hooi of voordroog. Daarnaast wordt er twee keer per dag gevoederd met kwalitatief hoogstaand krachtvoer van Lannoo Voeders, om de gezondheid en vitaliteit van uw paard te waarborgen.

Verzorging

Hoewel u volledig vrij bent in de keuze van uw smid of dierenarts, werken wij nauw samen met Jan Bosmans als smid en Patrick Vanvuchelen en Bart Adriaensen als dierenartsen. Wij staan altijd klaar om u advies te geven of te helpen bij het maken van een keuze. 

Faciliteiten en diensten

Wij beschikken over een volledig uitgeruste poets- en wasplaats, evenals een zadelkamer. Momenteel hebben we geen zandpiste ter plaatse, maar bij slecht weer kunnen we gebruikmaken van nabijgelegen overdekte rijhallen. De paarden gaan dagelijks naar de weide, afhankelijk van het weer. Op natte dagen kunnen de paarden hun benen strekken in een speciaal daarvoor bestemde paddock.

Als u door omstandigheden uw paard niet kunt komen trainen of verzorgen, bieden we de mogelijkheid om uw paard door ons te laten rijden of logeren. Ook paarden die door een blessure langere tijd op stal moeten blijven, kunnen bij ons verblijven. Wij kunnen zorgen voor wondverzorging of dagelijkse beweging aan de hand.

Pensionstal

Dit tarief is inclusief basisverzorging en stallingsfaciliteiten. Neem contact met ons op voor meer informatie over aanvullende diensten en prijzen. Wij staan klaar om u en uw paard de beste zorg te bieden!

Tarief: €245/maand