top of page

Privé pension voor paard en pony

Uw paard, onze zorg!

Het Klein Heidehof beschikt over 12 goed verzorgde stallen., u kan uw paard stallen voor het ganse jaar of voor een kortere periode. Uw paard staat bij ons op tarwestro van eigen teelt. In onderling overleg en voor een meerprijs kunt u ook kiezen voor eerste keus houtkrullen. De stallen worden om de 2 à 3 dagen uitgemest. Uw paard krijgt onbeperkt hooi of voordroog , daarnaast wordt er 2x per dag gevoederd met kwalitatief krachtvoer van Lannoo Voeders.

U bent vrij in de keuze van uw smid of dierenarts. Zelf werken we nauw samen met Jan Bosmans als smid en Patrick Vanvuchelen en Bart Adriaensen als dierenarts.

We beschikken over een poets- en wasplaats en een zadelkamer.

Momenteel hebben we geen zandpiste ter plaatse. Bij slecht weer kunnen we terecht in nabij gelegen overdekte rijhallen.

De paarden gaan dagelijks op de weide indien het weer dit toelaat. Op natte dagen kunnen de paarden, de benen strekken in een paddock.

Indien u door omstandigheden uw paard niet kan komen trainen of verzorgen gedurende een periode kan uw paard tijdens die periode door ons gereden of gelongeerd worden. Paarden die door een blessure lange tijd op stal moeten blijven kunnen ook verblijven bij ons. De verzorging van de wonde of dagelijks aan de hand stappen kan ook door ons gebeuren.

Pensionstal: 245 €/maand

bottom of page